Gebruikers over Minipak


Alle op de web-pagina's in de rechter kolom afgedrukte en hieronder verzamelde meningen van gebruikers over de Minipak-programma's zijn authentieke weergaves van de teksten zoals deze, in de meeste gevallen spontaan, zijn toegestuurd aan Minipak software. Meningen zijn met toestemming van de schrijvers geplaatst.

Recensie schrijven

Bent u tevreden over Minipak en/of de Minipak-programma's en wilt u Minipak aanbevelen aan anderen? Wilt u dan een recensie (review) op de Minipak-pagina op Google plaatsen? Rechts onderaan vindt u de knop 'Een review schrijven'. Hiervoor dient u te beschikken over een Google-account.
Bij voorbaat dank!."Duidelijk boekhoudprogramma voor startende en kleine ondernemers. Met stip het beste wat wij voor deze groep ooit hebben gezien. Ook voor administratiekantoren een must!"

D.W. de Vries, administratiekantoor de Cijferbrij, Almere"Minipak is een no-nonse facturatie- en boekhoudprogramma. Eenvoudig met een rustige lay-out. En daardoor makkelijk te doorgronden! Na een aantal teleurstellende ervaringen met diverse 'grote namen' vinden we Minipak een verademing. Minipak heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Kortom: aanbevolen!"

H. Goertz, administratiekantoor Audit, Leudal - Haelen"Ervaring met Minipak boekhouding Pro: Fantastisch pakket met veel mogelijkheden. Heb veel pakketten via Internet bekeken, toen gekozen voor Minipak. Geen spijt van gehad. Verwonder mij er dan ook over dat er niet vaker met dit pakket wordt gewerkt."

Dirk Glas, DG controlling, Zuidlaren"Geweldig!! Jullie verdienen de 'Gouden Loekie'. Supersnelle beantwoording, duidelijke aanwijzingen in een vriendelijke mail."

Arnold Boeijen, VvE de Rozen, Oss"Prima boekhoudprogramma, veel programma's uitgeprobeerd en met uw programma binnen een uur resultaat naar wens. Zeer gebruiksvriendelijk!"

P. Lebbe, Vision diensten, Den Helder"De Minipak-programma's zijn fantastische programma's. Werk met zowel het boekhoud- als het factuurprogramma (Pro). Een echte aanrader!!!"

J.V.O.S. Administratieve ondersteuning voor éénmansbedrijven, Oosterhout."Inmiddels gebruik ik een jaar of vier Minipak voor mijn administratie. Het is een uitstekend programma, dat goed uitwisselt met mijn accountant. Alles wat je er uit wilt halen kun je er uit halen. Zeker gezien de prijs/ kwaliteitsverhouding een aanrader."

Boomkwekerij Jan van Leeuwen A.z., Oudenbosch"Het is echt een fantastisch boekhoudprogramma. We gebruiken het al zo'n 10 jaar. Ik kan het iedereen aanbevelen die nauwelijks iets van boekhouding weet. Het is zo simpel. En het kost weinig tijd als je je bankafschriften door Minipak zelf laat inlezen en over je grootboekrekeningen laat verdelen."

A. van Essen, de Neshoeve, Ridderkerk."Beste mensen, ik bezit al ruime tijd Minipak en moet echt kwijt wat voor een fijn pakket dit is. Als toch wel onervaren in het overzetten naar een andere PC ivm. Windows 8 ging dit snel en prima, vooral ook door de uitstekende uitleg van Minipak. Gewoon mijn complimenten voor u allen! "

Henk Laheij, Restore bv, Zaltbommel."Heb de afgelopen twee maanden met uw boekhoudprogramma gewerkt en nu voor het eerst de jaarafsluiting gedaan. Ben erg onder de indruk van uw programma. Zeer eenvoudig te bedienen en erg duidelijk in de opzet. Ik was een veel duurder programma gewend maar uw programma is vele malen beter. Ik kan het iedereen aanbevelen."

J. Bierens, Bladel."Minipak is een geweldig programma. Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, stabiel en duidelijk. Bovendien heeft het pakket een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Ook de service is zeer goed. Bij vragen is de helpdesk zeer snel en hulpvaardig. In goed te begrijpen stappen wordt de kwestie uitgelegd en je kan weer snel verder. Een absolute aanrader! "

R. Wolf, Wolf Administratie en Advies, IJsselmuiden."Ik werk sinds een jaar met MiniPak. Een sterke module is het inlezen van de bankafschriften. Door referenties op te geven, zoals Shell, Q8 enz. boekt het programma zelf deze bankmutaties als brandstofkosten. Zo is het mogelijk om een maand aan bankmutaties in 1 minuut te boeken. Inzoomen vanuit de kolommenbalans op de grootboek-mutaties is mogelijk. En dan zijn ze zelfs eenvoudig naar een andere grootboekrekening over te boeken. Een onbeperkt aantal administraties is mogelijk. De BTW-aangifte werkt goed en snel. Kortom ik heb met nagenoeg al de NL pakketten gewerkt, maar MiniPak is een stabiel pakket en door veel controle- en opzoekfuncties een plezier om mee te werken. Export mogelijkheden naar Excel en Word inbegrepen."

A.A. van der Hoef, boekhouder, De Meern"Wij gebruiken het Minipak factuurprogramma nu ruim een jaar en zijn hierover zeer te spreken. Met name het feit dat er veel geavanceerde functies in het pakket zitten waar je bij andere leveranciers flink voor moet betalen is een enorme pré. Bovendien wordt het programma regelmatig ge-update en komen er nieuwe functies bij. Wij gebruiken het met name voor het periodiek factureren (via email) en het automatisch incasseren. Dit werkt echt heel eenvoudig. Een groot compliment verdient ook de snelheid van reageren bij gebruiksvragen (al dan niet telefonisch). Kortom, al met al een tevreden gebruiker!"

R.J. Rietveld, Canefield, Zeewolde"Het enige factuurprogramma dat ik getest heb en dat direct, zonder kennis en uitgebreide handleidingen, te gebruiken is!"

Gerard van Barneveld, WoningVisie makelaars, Veenendaal"Wij gebruiken al jaren het boekhoudpakket en willen onze bewondering uitspreken over uw werkwijze. Nog steeds ontvangen wij netjes een bericht van upgrading. Ook is het pakket zeer klant vriendelijk!"

W. Verhoeff, Diamatic, Bosschenhoofd"Een heel fijn en begrijpelijk factuurprogramma, en voor een fijne prijs. Een programma dat een ieder kan begrijpen. Veel succes met deze software!"

G. Kreek, Kreek Filmservice/Contactfilm, Almere"Zeer makkelijk te gebruiken en eenvoudig, ook voor mij omdat ik niet echt een computertechneut ben en toch zit alles er op om te gebruiken. Dank jullie wel."

M. Jongsma, Jongsma keukenmontage, Groningen"Heerlijk simpel boekhouden, makkelijker gaat het niet. Eindelijk weer tijd om zaken te doen.

R. Weck, Valkenburg aan de Geul"Ik als freelance kok, kookstudio-eigenaar en detacheerder ben uitgebreid tevreden over dit boekhoudprogramma!"

Rein de Roo, OpmerkelijkQ-lin'air group, Enschede"Wij, Euroscope, zijn ontzettend tevreden over jullie programma. Wij kunnen het alle kleinbedrijven adviseren."

Mw. R. Doornekamp, Euroscope, Boxtel"Duidelijk boekhoudprogramma, compleet, handig. snelle levering van licentie en CD. Snelle antwoorden op mijn vragen. SUPER!!"

Mw. J. Schat, Move, Silvolde."Onze administratie is erg gecharmeerd van de eenvoudigheid van het programma. Ik hoorde alleen maar 'Hé, dat is makkelijk', 'Kijk zo kan het dus ook' en 'wat een verschil met ons huidig programma'. Uw administratie software scheelt weer veel tijd en irritatie voor onze vrijwilligers. Een prima zaak."

Tom van der Wal, Voorzitter Stichting Diagnose Kanker, Medemblik"Wij zijn nu 2 jaar bezig met Minipak boekhouden en facturering en kunnen niet anders zeggen dan dat het prima bevalt.
Mijn vrouw heeft als boekhoudster met verschillende programma's gewerkt maar vindt Minipak het meest gebruiks-vriendelijk van alle.
Een goede prijs en een uitstekende service."

Richard Sterk, Zaandam"Ik heb uw naar mijn smaak goede en gemakkelijke programma, althans voor een niet boekhoudkundig geschoolde KNO arts, besteld. Graag laat ik u weten dat het programma in mijn ogen aan een behoefte voldoet. Het loopt goed, start snel en is erg eenvoudig. Al met al ben ik zeer te spreken over het programma en werk er vlot en gemakkelijk mee. Succes met jullie ontwikkeling."

C.F.S. Schudel, arts, Zwolle"Uw site en de daarop aangeboden informatie is uitstekend. Met het programma heb ik nu enige dagen ervaring en ben erg enthousiast over de software. Erg handig en duidelijk. Een lust om mee te werken."

Jan Voogd, Kaatsheuvel"Prima programma, werkt goed, zeer gebruiks-vriendelijk. Met voldoende boekhoudervaring, zonder gebruiksaanwijzing mee te werken. Prijs is ook zeer aantrekkelijk."

Ria Warmerdam, Sliedrecht"Mijne heren, hiermee wil ik u complimenteren met uw pakket. Absoluut value for money. Ik heb in het verleden met Exact en King gewerkt dus weet waar ik over praat. De volledigheid en gebruikersvriendelijkheid van Minipak blijft me verbazen."

Cor Stevens, Zuid-Afrika Specialist, Nijkerk"Voor onze schoolvereniging in Dronten zochten wij een betaalbaar boekhoudpakket, maar stelden wel eisen. Telebankieren, rapportages per periode per grootboekrekening als ook verdicht in minder codes. Minipak voldeed aan onze vraag. De scholen verwerken met plezier hun eigen administratie in Minipak en kunnen op afgesproken tijden gemakkelijk met enkele codes de verantwoording naar het administratiekantoor regelen.
Wat ons tenslotte nog opvalt is de uitzonderlijke goede service en begeleiding. Dat hebben we niet eerder zo meegemaakt."

A. P. Geschiere, DrontenGeweldig programma. In ons eigen bedrijf was ik verantwoordelijk voor de boekhouding, nu doe ik al jaren boekhouding voor de bridge, de voetbal, beheer en prive. Hoe simpel kan het, nog nooit in al die jaren zo'n gebruiksvriendelijk programma gehad. Het wijst de weg vanzelf en je kunt meteen van start gaan.
Eerst aangeschaft voor de bridge-club en later ook voor een andere administratie gekocht. Minipak liet mij weten dat ik ook gewoon een upgrade voor de bridge-club kon kopen en daar oneindig administratie's aan kon hangen. Mijn geld werd teruggestort en ik betaalde voor de upgrade 30 euro! Waar vind je nog zo'n service. Fantastisch!

Anneke Assendelft, H.B.C. de Toekomst, Heemstede"Helder...Duidelijk...Uitgebreide helpfunctie... en bovendien op alle vragen snel antwoord... Kortom: Dit programma is een aanrader!"

H. van der Hulst, Expeditie-bedrijf Heen & Weer, Groningen"In het verleden heb ik met meerdere boekhoud-programma's gewerkt. Het werken met Minipak is echter een verademing. Eenvoud en effectiviteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Een prima oplossing voor iedereen die een heldere kijk op zijn of haar boekhouding wenst te behouden."

Arno van den Munckhof, BikeStunter, Horst"Sinds een week werk ik met Minipak Pro Boekhouding. Ik heb al ervaring met enkele andere 'lichte' administratieve programma's en ben zeer onder de indruk van de gebruiksvriendelijkheid en duidelijke werking van het pakket.
Ik heb deze week, na enkele dagen proberen, meteen de licentie gekocht. Ook de mogelijkheid tot uitwisseling van bestanden en de invoer van onbeperkt aantal administraties is voor ons een uitkomst."

Bob Mientjes, Toneman BV, VoorburgIk wil u graag laten weten dat ik met veel plezier uw boekhoud programma gebruik. Veel waardering heb ik voor de flexibiliteit en de snelheid van het factuurprogramma. Ik wil u verder bedanken voor de uitstekende service die u geboden heeft bij de aanpassingen van Minipak. "

A.A. Eijpe, arts, Amstelveen"Eerst uitgebreid de probeerversie getest en wat emailtjes gestuurd, en toen de licentie aangevraagd! Wat een goed programma, we gebruiken het nu een klein halfjaar, niets dan lof! Uitermate gebruiksvriendelijke software, eigenlijk precies wat we al jaren zochten. Regelmatig een update, en er wordt echt naar de gebruikers geluisterd wat betreft aanpassingen en/of toevoeging in het programma. We hopen nog lang van deze software gebruik te mogen maken!

René Sietses, Royal Photo, Heiloo"Afgelopen mei heb ik het boekhoudprogramma Minipak gekocht. Een heerlijk programma waar ik als boekhoudkundige leek met heel veel vreugde mee werk. Het is gebruikersvriendelijk en heel overzichtelijk. Maar ik heb nu ervaren dat niet alleen het programma vriendelijk is maar ook de service bij vragen en problemen. Ik ben onder de indruk over de snelheid van reageren. Ik kom wel eens wat anders tegen. Door de bijna per omgaande antwoorden en adviezen werkt het programma weer als de beste."

P. de Graaf, predikant, Zevenbergen."Na het bekijken van de probeerversie kwam ik erachter dat dat nu eens een programma is voor de kleine ondernemer die alle verwachtingen waarmaakt en een volledig produkt is om op een juiste manier je balans te maken. Het fijnste aan het produkt is ook de prijs, daar hoef je het gemak wat je er voor terug krijgt niet te laten. Daarnaast een strak en eenvoudig uiterlijk. In één woord: een prima produkt!"

A.M. Verbiest, Hypotheekadviescenter Verbiest Assurantien, Roosendaal."Het programma werkt fantastisch voor ons bedrijf.
Eenvoudig, doelmatig, geen overbodig in te voeren gegevens.
Direct langs eenvoudige weg invoeren en overzichtelijk.
Ook de opvraagbare sturingsgegevens (overzichten al of niet grafisch) zijn helder en direct opvraagbaar."

J. Fekkes sr., Inter Select Nederland, Roswinkel"Sinds enkele maanden maak ik gebruik van Minipak boekhouding. Ik kan u melden dat dit een fantastisch boekhoudprogramma is! Wij als kerk hebben een ingewikkelde administratie, maar door dit programma is het weer te overzien. Bent u op zoek naar een goed administratie pakket, dan kan ik Minipak zeker aanraden."

J. Westerhof, Penningmeester St. Church of all Nations (afd.Nederland), Doetinchem"Na enige uren met het probeer-programma te hebben gewerkt was het mij al zeer snel duidelijk dat Minipak zowel qua functionaliteit alsmede qua opzet en structuur precies hetgeen was wat ik voor mijn organisatie nodig heb. Ik kan u zeggen dat ik zeer gecharmeerd ben van jullie software. Snel, betrouwbaar (gaat niet ineens "zomaar" Windows display instellingen aanpassen zoals een van jullie concurrenten), weliswaar uitgebreid maar desondanks goed toegankelijk. Natuurlijk moet je enige basiskennis boekhouden hebben, niet meer dan logisch. Zo bereik je veel meer dan software die alles probeert uit handen te nemen. En ook niet onbelangrijk: het is betaalbaar. Ook voor een kleinere eenmanszaak zoals ik!"

Peter Looyenga, LoSoCo Internet diensten, Wageningen.

Minipak software | Tel. 088 64 64 725 | info@minipak.nl
Facebook LinkedIn